Nyt foredrag: Budskaber fra den Ascended Master KUMEKA, lysets Herre

Budskaber fra den Ascended Master KUMEKA, lysets Herre

Han arbejder med den blå topaz stråle af dyb transmutation og på 8.stråle, hvilket vil medføre han præger den store forandring i Den nye Tidsaldre. Han er kommet fra et andet univers til denne. Kumeka er udsendt her til Jorden fra Andromeda galaksen, en af vores nærmest galaktiske naboer, som ligger 2,5 millioner lysår fra Mælkevejen.

Kumeka ønsker at komme igennem med nye budskaber i forbindelse med energiportalåbningen fra Andromeda galaksen imellem den 22 og 25. februar.2018.
Da Kumeka aldrig har været inkarneret og ved i virkeligheden ikke, hvad det vil sige at have en menneskekrop, har han arbejdet igennem flere udviklede sjæle der er Mestre og inkarneret for at få en forståelse for, hvad der er vores grænser for hvad vi kan klare, det har blandt andet gjort at energierne nedsættes efter 2018 til det niveau vi kan klare.

Kumeka har meget stor kærlighed og indeholder en umådelig forståelse. Derfor vil han under foredraget viderebringe gode råd og påmindelser vi skal huske på i vores spirituelle vej frem. Han vil ligeledes fortælle om det rige han kommer fra inden han blev sendt fra Andromeda-Galaksen til jorden for at hjælpe.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 1. Marts 2018

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the samt småkager er dette gratis.

Tilmelding skal ske senest onsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet. Dog sms blot på selve dagen eller kom da vi som regel har plads.

Foredrags fil fra forrige foredrag kan  downloades her