Nyt foredrag: Budskaber fra Kryon – Torsdag d. 5. April 2018

Kryon arbejder under magnetisk service og kommer oprindelig fra det ydre rum fra Gamma, som er en dobbeltstjerne der ligger tæt ved Andromeda Galaksen. Kryon er feminin, men i udtryk maskulin. Det vi kalder androgyn.

Kryon kommer igennem for at forklare at Gammastrålerne kommer fra hans hjemsted og vi modtager dem i øjeblikket, plus vi er udsat for voldsomme sol- og magnetstorme. Det er netop Kryon der har skabt et net skærm beskyttelse omkring vores jord og har ansvaret for det. Det vil Kryon gerne igennem med og forklare hvad det gør ved os og hvad vi selv kan gøre. Det er desværre således der er et problem med menneskets overforbrug af netværk blandt andet vores mobilnetværk som kan forstærke vores bivirkninger.

Det påvirker blandt andet vores centralnervesystem og kroncenter, derfor kommer ærkeengel Rafael til slut for at forklare hvad vi som mennesker kan gøre for at aflaste vores system. Rafael er den største healer i blandt ærkeenglene og står som Merkurs engel. Dette vil han fortælle om, da han er intelligensen bag telekommunikation og computer og han kan endda hjælpe dig med at undgå computervira og angreb. Rafael kommer oprindelig fra et andet sted end jorden, som han vil uddybe og tale om.

Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

OBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret ændret til 14780 og der kan ikke længere betales på 21 95 48 39.

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.