Nyt foredrag: Budskaber fra Den store danske Kongedeva Bastro – Torsdag d. 3. Maj 2018

Kongedeva Bastro Elver

Budskaber fra Den store danske Kongedeva Bastro som for to måneder siden har valgt at trække sig som den der indenfor Devaverdenen styrede Skandinavien og står nu koncentreret for Danmark og kongedevaen Birkelse for Sverige og kongedevaen Bergenaa for Norge og Kongedeva Cirkelsvan for Finland. Hvorfor Bastro har valgt dette er fordi en stor talsmand fra Sidhefolket Sethuna, som kommer igennem bagefter Bastros tale har påpeget at det ikke kan nytte noget, de påtaler at mennesket har for travlt og har for store arbejdsområder, når de selv gør det samme.

Bastro vil fortælle, hvorledes han allerede arbejder på mere økologi/ biodynamisk/plantebaseret og permakulturs fremgang i Danmark. Bastro har arbejdet meget på at ændre danskernes livsstil, kost, drikkelse og sundhed for derved at ændre dyrkningsmetoderne i naturen, mere skov og råd til os om at tackle dette og meget mere

Sidhefolkets repræsentant Sethuna vil fortælle om deres indgriben i vores menneskers liv og hvorledes mange fra Sidhefolket er inkarneret ind nu som menneskebørn og unge. Hvorledes de fremavler råb om hjælp og ændring af menneskers indstilling fra fokusering på pengeenergien til omlægning af de rette værdier og dermed mere besparelse.

Sethuna vil fortælle meget om hans verden, hvor han kommer fra i Plejaderne og hvad de gør herpå jorden. Sethuna har været her de sidste 12.000 år. Han har inviteret Sethara til at synge en sang fra Sidhefolket.

Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

OBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret ændret til 14780 og der kan ikke længere betales på 21 95 48 39.

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.