Nyt foredrag: Budskaber Saint Germain – Torsdag d. 7. Juni 2018

Master st. Germain

Budskaber fra Civilisationens Herre greven af Saint Germain. Der ud fra sit nye embede kan betragtes som Den nye Tidsalders fader. I det nye embede vil han søge at løfte hele menneskehedens civilisation gennem den meget vanskelige omstilling af politik, uddannelse, det økonomiske system, videnskab og kunst.

Denne gang kommer han igennem for at fortælle om det meget spændende videnscenter han og et større mandskab er ved at bygge op på det æteriske plan, der ligger over Farum skovene i Nordsjælland. Det er således, at han er ved at overføre viden og materialer fra hans store kraftcentre Mt. Shasta i nordlige Californien; Grand Teton Mountain i Wyoming; Symbolernes Hule i Rocky Mountains nær Wyoming; Frihedens tempel ved Karpaterne i Transsylvanien, Ungarn.

Disse kraftcentre, sammen med hans tvillingeflamme Porthia’s kraftcentre og flere andres. Han vil forklare hvorledes de bliver sammenkædet til det kommende højsæde over Farumskovene. Han vil beskrive det store videns kraft center ser ud på det æteriske plan og om de forskellige afdelinger som indeholder politik, uddannelse, det økonomiske system, videnskaber af alle arter og kunst, natur, klima og sundhed, symbolers betydning og alt hvad der er under den nye tidsalder. Det er et stort energiarbejde, som påvirker rigtig mange gamle sjæle på jorden, især i Danmark og Skandinavien. Det bliver Den nye tids videnscenter på det æterisk plan og vil senere blive fysisk manifesteret. Det vil blive et af de største kraft center på jorden. Saint Germain vil også komme ind på den nuværende situation på jorden.

Ærkeengel Uriel vil afslutte med at fortælle om ildflammen i os alle og det at indhente en uovervindelig styrke til at holde sig i lyset og kunne transformer de kraftige elektriske og magnetiske energier og strømninger, der bliver udsend på grund af opførslen, af det store videns kraft center og det der sker omkring de elektriske systemer på jorden.

OBS! Nyt sted:
Professionshøjskolen Metropol i deres Auditorium, Nyelandsvej 27, 2000 Frederiksberg.

Praktiske oplysninger

Foredrag: Torsdag, den 7.6.2018

Desværre har Metropol ikke helt styr på det med kantinen, jeg ville som aftalt bestille te/kaffe og vegansk kage, men fik at vide af hende som har med kantinen at gøre, at kantinen lukker kl.15 og det vil sige, at min bestilling ville stå i seks timer i Auditoriet. Metropol har meldt tilbage, at vi godt alligevel må tage kaffe, te og kage med. Desværre kan jeg ikke selv stå for kaffe/te, men kan godt tage småkager med, så om I selv tager kaffe/te med, så levere jeg småkager og papirkrus. Når du tilmelder dig, så skriv gerne om du vil have småkager og du selv medbringer drikkelse.

Prisen bliver det nye sted 175,- kr. og betaling med mobilepay og dankort, om du betaler med kontanter så tag det lige beløb med, da det vil gøre det nemmere.

Tilmeldingen: Du må meget gerne tilmelde dig den 5/6/2018 eller senest dagen før, dog da salen er stor kan du altid komme uanmeldt. Er dog glad for at vide besked på sms 21954839 eller mail: debbie@debbiechristensen.dk

Foredrags fil kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

Angående parkering er der p-huset i Frederiksberg centret, der er åben til kl.21.30. Første time er gratis og to timer 24 kroner.

Frederiksberg metroen ligger lige ved centret og det tager få minutter, at gå til metropol, ligeså med P-huset.

OBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret ændret til 14780 og der kan ikke længere betales på 21 95 48 39.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.