Foredrag Torsdag d. 2. August: Budskaber fra Metatron

OBS! stedet er fortsat:
Professionshøjskolen Metropol, Nyelandsvej 27, 2000 Frederiksberg.
Det vil blive her foredragene bliver afholdt videre frem. Vær opmærksom på, at næste år er der foreløbig ikke foredrag i april og juli måned. Se flere praktiske oplysninger nederst i mailen.
Budskaber fra Metatron, som har været den øverste regerende visdoms fyrste indenfor Kabbalaen, livets træ, englenes bog til menneskene, som er hele Englehierarkiet. Metatron var engang profeten Enoch. Metatron vil uddybe, hvad han nu skal virke med sammen med hans feminine aspekt Sandalfon. Metatron vil uddybe om den store spiralcirkel søjle, der udgår over Danmark og videre op til Andromeda galaksen. Han vil beskrive denne spiralsøjle, hvad den repræsentere. I mellem den 21 og 26/7/2018 blev den aktiveret højere oppe i dens dimensioner. Dimensionerne er sat sammen med vores chakrasystem.
Metatron vil uddybe, hvad det har og vil gøre for os videre frem. Dette er ligeledes sat sammen med blodmånen den 27/7 til 28/7 og fra den 26/7 til 12/8/2018; Løvens portal, hvor vi går igennem Jesus vandring fra Dolarosa til Golgata.Mesteren El Morya som har overtaget embedet fra Manuen, har med politik, geologiske ændringer, især landområder at gøre og udviklingen til at få rettet op på jordens skævhed. El Morya vil uddybe, hvad alle disse ændringer der sker lige nu, gør for jorden og naturens levende væsner, såsom hvad det skaber af naturfænomener, vejrskifte, ildebrande, jordskælv, voldsomme oversvømmelser og overophedning, ændring til subtropiske tilstande, blandt andet på grund af jordakselskiverne roterer i øjeblikket og løbende fremover. Hvad indebærer disse vejrmæssige ændringer for Danmark og jorden, hvad kan vi gøre for at klare denne tid fremover. Samtidig er der store forandringer i vores solsystem og universet som helhed.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 2/8/2018 kl. 19:00

Sted: Professionshøjskolen Metropol i deres Auditorium, Nyelandsvej 27, 2000 Frederiksberg.

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay og dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig fra 27/07/2018 eller senest dagen før foredraget, dog da salen er stor kan du altid komme uanmeldt. Er dog glad for at vide besked på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Når du tilmelder dig, så skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager.

Foredrags fil kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

Angående parkering er der p-huset i Frederiksberg centret, der er åben til kl.21.30. Første time er gratis og to timer 24 kroner.

Frederiksberg metroen ligger lige ved centret og det tager få minutter, at gå til metropol, ligeså med P-huset.

OBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret ændret til 14780 og der kan ikke længere betales på 21 95 48 39.

Tryk her for at høre tidligere foredrag på lydfil/mp3