Foredrag Torsdag d. 6. September 2018: Budskaber fra Ærkeengel Gabriel,

ærkeenglen gabriel

Budskaber fra ærkeengel Gabriel, som har ønsket at komme igennem om, hvorledes vi er i store forandringer, hvor vi gå ind i en ny åndelig fødsel og genopstår igennem de indre og dybe erkendelser vi gør lige nu. Vi står i et vendepunkt, hvor vi skal vende 180 grader og gå en ny vej fremover. En sti der baner vejen for den nye tids energi og slipper den gamle tids energi. Gabriel er ham der fører din vej frem og sørger for du kommer på rette spor. Gabriel vil forklare det der er sket siden sidst og hvad der skal ske videre frem. Gabriel er ærkeengel på 4. stråle, som står for skønhed og harmoni igennem konflikt. Gabriel er kreativitetens, kunsten og musikkens engel og han opmuntre mennesker til at udøve deres kreative force. Gabriel er sandhedens og retfærdighedens ærkeengel.

Shekinah Den Guddommelige Moder vil gerne igennem og fortælle om Moderenergien, hvad kan vi gøre for de nye tids børn. Hun vil i detaljer forklare forskellen imellem børnene og hvorledes de skal behandles individuelt og hvorledes forældre med flere rødder i forskellige lande kan gøre det vanskeligere. For eksempel om en af forældrenes forældre kommer fra tre forskellige lande i deres DNA og hvad det kan gøre, det vanskeligt i opdragelsen, da man skal forstå de forskellige landes vibration og natur. Mange børn der fødes nu kommer direkte ind i for eksempel 3.indvielse og er høj intelligente og andre er meget hjerteudviklet, så forældre, institutioner og skoler skal kunne tackle det. Hendes budskab vil være meget opfattende.

Tryk her for at høre tidligere foredrag på lydfil / mp3

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 6/9/2018 kl. 19:00-21:30

Sted: Professionshøjskolen Metropol i deres Auditorium, Nyelandsvej 27, 2000 Frederiksberg.

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay og dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig fra 27/07/2018 eller senest dagen før foredraget, dog da salen er stor kan du altid komme uanmeldt. Er dog glad for at vide besked på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Når du tilmelder dig, så skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager.

Foredrags fil kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

Angående parkering er der p-huset i Frederiksberg centret, der er åben til kl.21.30. Første time er gratis og to timer 24 kroner.

Frederiksberg metroen ligger lige ved centret og det tager få minutter, at gå til metropol, ligeså med P-huset.

OBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret 14780 og der kan ikke længere betales på 21 95 48 39.