Foredrag Torsdag d. 4. Oktober 2018: Budskaber fra Sanat Kumara

Budskaber fra Sanat Kumara, også kaldet Den Gamle af dage og jordens indre konge, kom til jorden for at lede menneskehedens udvikling, dette skete for 18 millioner år siden under Lemuriens tid. Han ankom fra Venus til jorden med 144.000 lyshjælpere og som var bærer af den trefoldige livets flamme for alle på jorden.

Sanat Kumara har levet på jorden ved Shamballa ved Gobiørkenen, selvom han ikke er permanent i fysisk legeme. Han skaber sine legemer ved ”kriyashakti”, det vil sige skaber sig et legeme blot ved hjælp af viljen. Sanat Kumara hjælper især ved at overvinde egoet, træthed, åndsfrigørelse, enhed og oplysning.
Sanat Kumara vil tale om den frie vilje, frigørelse fra det lavere jeg til det højere jeg. Hvorledes kan vi få balance imellem det maskuline og feminine side af os. Hvorledes kan vi frigøre os og overgive det til vores højere jeg og lade det virke igennem os.

Sanat Kumara er ved at overtage solar logiens rolle og give over til Gautama Buddha overtager hans embede og vil fortælle om hvad det medfører for os.
Lady Venus som er hans tvillingeflamme vil fortælle om hendes proces og udviklingen på planeten Venus og samarbejdet med jorden. Hun vil fortælle om hendes rige på Venus og hendes tætte relation til hendes tvillingeflamme og til jorden Gaia og udviklingen der sker lige nu for jorden. Hun vil tale
om den frigørelse der sker og hvorledes vi skal stå fast i hjertes stemme i stedet for hovedets nogle gange store begrænsninger. Hun vil lade en sanger Deva Sitaswathi synge igennem.

Køb foredraget på lydfil (95kr inkl. moms)

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 4.10.2018. Kl.19.00-21.30

Sted: Professionshøjskolen Metropol i deres Auditorium, Nyelandsvej 27, 2000 Frederiksberg.

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay og dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig fra 27/07/2018 eller senest dagen før foredraget, dog da salen er stor kan du altid komme uanmeldt. Er dog glad for at vide besked på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Når du tilmelder dig, så skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager.

Foredrags fil kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

Angående parkering er der p-huset i Frederiksberg centret, der er åben til kl.21.30. Første time er gratis og to timer 24 kroner.

Frederiksberg metroen ligger lige ved centret og det tager få minutter, at gå til metropol, ligeså med P-huset.

OBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret 14780 og der kan ikke længere betales på 21 95 48 39.