Foredrag Torsdag d. 1. November 2018: Budskaber fra Ærkeengel Michael

Archangel Michael

Ærkeengel Michael vil gerne tale om stress og håndtering af stress kontra de påvirkninger der sker lige nu. Indenfor den seneste tid har der været stærke energier lige på chancen af, hvad vi har kunnet klare. Håndtering af stress og hvordan vi kan sætte os ud over det og hvilke valg vi skal træffe for at vi kan være i balance med os selv og i samklang med vores indre sandhed. Derefter vil han gerne uddybe en periode i Istanbuls historie.

I Istanbul er der en tidligere kirke, som nu er Moské og museum Hagia Sophia, den blev bygget som kirke i 537 og indviet til moské i 1453. Hagia Sophia betyder Den hellige visdom eller himmelsk visdom. Istanbul hed den gang Konstantinopel. Hagia Sophia har stadig en stor energi over sig, som man fra åndelig side sammenkæder med blandt andet Marmorkirken i København, da de åndelig fra ønsker at disse stærke energimomenter skal højnes og bruges, som en slags højere niveau af kærlighedsmomenter. Det vil sige, at vi får skabt en åndelig forbindelse imellem forskellige kulturer og religioner på en måde, som svare til den nye tids energi. Der er også sammenkædninger imellem andre store kirke, moskéer og templer samt andre energimomenter i denne tid og det vil blive uddybet. Dette vil gøre at tolerancen imellem religionerne vil blive forstærket og give større samarbejde. Lige nu sker der stærke jordakselforskydninger og påvirkninger imellem den gamle og nye tids energi.

Derfor har ærkeengel Michael inviteret Kryon, angående hvad de magnetiske strømninger påvirker os både jordens egen magnetiske strømninger og de magnetiske storme og vinde udefra, der er en stor udfordring for os mennesker og i at holde vores jordforbindelse, og ikke give os for meget træthed og smerter.
Det bliver en meget gennemgribende kanalisering og meget uddybende.
Miriam vil synge en fredens sang til hyldest for freden og jorden.

OBS!
Efter nogle forhandlinger frem og tilbage bliver det igen et nyt sted, hvor jeg holder mine foredrags kanaliseringer fremover. På Metropol på Nylandsvej var der desværre et orkester der øvede lige over auditoriet og det forstyrrede både Mestrene og ærkeenglene, plus deltagerne, så jeg er blevet tilbudt deres sted på Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg og samtidig har jeg besluttet at gire ned på foredragene, da jeg er inde i meget travlhed og ligesom mange andre. Derfor er de kommende foredrag i 2018 den 1.11 og 6.12. I 2019 er det den 10/1, 14/3, 9/5, 12/9, 7/11 og 12/12. Det vil kunne ses også på min hjemmeside www.debbiechristensen.dk under foredrag.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 1.11.2018. Kl.19.00-21.30

Sted: Metropol i deres Auditorium på Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg.

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay (14780) og Dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det hurtigere og nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig fra 24/10/2018 eller senest dagen før foredraget, på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Der er også mulighed for at komme uanmeldt. Er dog glad for at vide besked når du tilmelder dig og skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager, så der er nok til alle.

Foredrags lydfil (mp3) kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

Angående parkering er der parkering under Bispebuen, ti minutters gang og i de forskellige gader omkring. Det er muligt at tage bus 2A og stå af ved Kronprinsesse Sofies vej og gå ned til nr. 35 eller 4A og stå af ved Mariendalsvej og gå hen til Kronprinsesse Sofies vej 35.  Ellers klik her for at gå ind på rejseplanen.

OBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret 14780 og der kan ikke længere betales på 21 95 48 39.