Foredrag Torsdag d. 6. December 2018 : Jesus Kristus også kaldet Sananda

Jesus also called Sananda

Jesus Kristus kaldet Sananda vil bringe Julen ind og Jesus vil fortælle om kærlighedens vigtigste budskab, at hjælpe alle dem der ikke kan selv, om det er de hjemløse, de handicappede, de syge, psykisk, fysisk eller mentale. Jer der går den åndelige/spirituelle vej alene, ensom kun have troen. Troen der bærer styrken i at kærligheden er det vigtigste, den der bærer os igennem smerten, udfordringen og det at ikke blive forstået.

Jesus kan som nogen fortælle om den ensomhed, forladthed og afmagt han følte på korset. “Hvorfor Fader, har du forladt mig?” ; har vi ikke alle i denne tid spurgt os selv det samme, hvor er du Gud, min engel eller den familie, som u er hensiddet  I beder til. Spørgsmålene hvorfor er jeg her, hvad skal jeg, hvilke formål er der med det og ikke mindst hvad kan jeg gøre. Julen står for døren for mange som en glæde, men for mange en smertens glæde, du har mistet nogen du har kær igennem sygdom eller dødsfald på grund af vold, du oplever det svært på grund af blandet ægtepar i to forskellige religioner som for eksempel muslim og kristen. Du lever spirituelt, sundt og klimaorienteret, men hvad indebærer dette af svære og til tider uoverskuelige familie problemer. Jesus vil give gode råd til dette og vil tale om denne tid og hvorledes vores kærlighed skal overvinde det.

Jesus vil også fortælle om energierne i december og hvad vi kan forvente os.
Jesus har inviteret Ærkeengel Rubin, hun står for alkærlighed, jordforbindelse, men også for Julens kærlighed budskab. Hun er Julens engel og vil fortælle om det og synge Julen ind.

Vigtig!  Husk det er nyt sted!

Info til dem der ikke var der sidst. Efter nogle forhandlinger frem og tilbage blev det igen et nyt sted fra sidste gang i november, hvor jeg holder mine foredrags kanaliseringer fremover. På Metropol på Nylandsvej var der desværre et orkester der øvede lige over auditoriet og det forstyrrede både Mestrene og ærkeenglene, plus deltagere, så jeg er blevet tilbudt deres sted på Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg og samtidig har jeg besluttet at geare ned på foredragene, da jeg er inde i meget travlhed ligesom mange andre. Derfor er de kommende foredrag i 2018 6/12/2018. I 2019 er det den 10/1, 14/3, 9/5, 12/9, 7/11 og 12/12. Det vil kunne ses også på min hjemmeside www.debbiechristensen.dk på forsiden.
Samtidig vil jeg gerne oplyse om at vi desværre igen havde nogle lydproblemer og har fået ordnet en aftale med Metropol om en bedre hjælp. Jeg vil anbefale at I tager en pude til at sidde på med, der er dog mere plads imellem stolene og det hjælper helt klart. Det har været noget af en proces for mig, at der skal være disse tekniske problemer og har måtte stå fast overfor visse autoriteter om at det skal være i orden.

Se vigtige praktiske oplysninger nederst, om parkering og Bus/Metro.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 6.12.2018. Kl.19.00-21.30

Sted: Metropol i deres Auditorium på Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg.

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay (14780) og Dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det hurtigere og nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig allerede i dag eller senest dagen før foredraget, på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Der er også mulighed for at komme uanmeldt. Er dog glad for at vide besked når du tilmelder dig og skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager, så der er nok til alle.

Foredrags lydfil (mp3) kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

Angående parkering er der parkering under Bispebuen, ti minutters gang og i de forskellige gader omkring. Det er muligt at tage bus 2A og stå af ved Kronprinsesse Sofies vej og gå ned til nr. 35 eller 4A og stå af ved Mariendalsvej og gå hen til Kronprinsesse Sofies vej 35.  Ellers klik her for at gå ind på rejseplanen.

OBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret 14780