Foredrag Torsdag d. 10. Januar 2019 : Paul Venetianeren

Paul Venetianeren, der var inkarneret som en italiensk renæssancemaler Paolo Veronese (1528 – 1588) med hjemsted i Venedig vil gerne igennem og fortælle om det kommende år 2019. Paul Venetianeren står for den 3.stråle og står således for klodens musikalske og kunstneriske energistråle. Ligeledes aktiv intelligens og genialitet i alle områder, under dette lys stå også egenskaber som medfølelse, tolerance, samarbejde og sund fornuft.

I lyset af hans stråle og hvad dette år vil bringe os, vil han fortælle om, hvad vi skal forvente for i år og hvad vi skal være opmærksomme på. Det gælder både os selv, hver især, socialt, samfund, politisk og selve klodens udvikling og naturkræfter.

Paul Venetianeren vil give gode råd og vejlede os om vores videre færd frem og hvad der er vigtig for os for at nå vores mål i livet og hjælpe Kloden og dens levende væsner.
Han vil synge til sidst en ”Prayer” for kærlighed og fred.                  

Vigtig!  Husk det er nyt sted!

Info til dem der ikke var der sidst. Efter nogle forhandlinger frem og tilbage blev det igen et nyt sted fra sidste gang i november, hvor jeg holder mine foredrags kanaliseringer fremover. På Metropol på Nylandsvej var der desværre et orkester der øvede lige over auditoriet og det forstyrrede både Mestrene og ærkeenglene, plus deltagere, så jeg er blevet tilbudt deres sted på Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg og samtidig har jeg besluttet at geare ned på foredragene, da jeg er inde i meget travlhed ligesom mange andre.I 2019 er det den 10/1, 14/3, 9/5, 12/9, 7/11 og 12/12.
Det vil kunne ses også på min hjemmeside www.debbiechristensen.dk på forsiden.
Samtidig vil jeg gerne oplyse om at vi desværre igen havde nogle lydproblemer og har fået ordnet en aftale med Metropol om en bedre hjælp. Jeg vil anbefale at I tager en pude til at sidde på med, der er dog mere plads imellem stolene og det hjælper helt klart. Det har været noget af en proces for mig, at der skal være disse tekniske problemer og har måtte stå fast overfor visse autoriteter om at det skal være i orden.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 10.01.2019. Kl.19.00-21.30

Sted: Metropol i deres Auditorium på Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg.

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay (14780) og Dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det hurtigere og nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig allerede i dag eller senest dagen før foredraget, på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Der er også mulighed for at komme uanmeldt. Er dog glad for at vide besked når du tilmelder dig og skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager, så der er nok til alle.

Foredrags lydfil (mp3) kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

Angående parkering er der parkering under Bispebuen, ti minutters gang og i de forskellige gader omkring. Det er muligt at tage bus 2A og stå af ved Kronprinsesse Sofies vej og gå ned til nr. 35 eller 4A og stå af ved Mariendalsvej og gå hen til Kronprinsesse Sofies vej 35.  Ellers klik her for at gå ind på rejseplanenOBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret 14780 eller du kan scanne nedenstående med din Mobilepay app (Tryk Betal og vælg Scan nedenstående QR kode) og vis blot din kvittering ved indgangen: