Foredrag Torsdag d. 14. Marts 2019 : Greven af Saint Germain

Master st. Germain
Greven af Saint Germain (1710-1822, årstallene usikre) siges af ham, at han døde i Jylland, i Danmark i 1922. Greven af Saint Germain er den nye Maha Chohan, Civilisationernes Herre. Han er den nye tidsalders Mester. Han søger at løfte hele menneskehedens civilisation gennem den meget vanskelige omstilling af politik, uddannelse, det økonomiske system, videnskab og kunst.

Derfor ønsker han at komme igennem denne gang om det Ragnarok vi som mennesker går igennem og hvor de gamle systemer nedbrydes for at den nye tidsalder og måde at have samfund, sundhedssektor, og politik på. Således at vi videre frem får lige værdighed, værdig normer og at alle har lige rettigheder. Sct. Germain vil ligeledes fortælle om de store forandringer der sker i år og nævne datoer og vigtige ting vi skal vide.

Metatron vil komme igennem med råd hvorledes vi kan hæve os op over det jordiske og formelige, hvorledes stjerneporten også har forskellige niveauer bevidsthedsmæssigt og mange andre spændende nye budskaber og synteser.
Vigtig!  Husk det er nyt sted!

Info til dem der ikke var der sidst. Efter nogle forhandlinger frem og tilbage blev det igen et nyt sted fra sidste gang i november, hvor jeg holder mine foredrags kanaliseringer fremover. På Metropol på Nylandsvej var der desværre et orkester der øvede lige over auditoriet og det forstyrrede både Mestrene og ærkeenglene, plus deltagere, så jeg er blevet tilbudt deres sted på Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg og samtidig har jeg besluttet at geare ned på foredragene, da jeg er inde i meget travlhed ligesom mange andre.
I 2019 er det den 14/3, 9/5, 12/9, 7/11 og 12/12.
Det vil kunne ses også på min hjemmeside www.debbiechristensen.dk på forsiden.
Samtidig vil jeg gerne oplyse om at vi desværre igen havde nogle lydproblemer og har fået ordnet en aftale med Metropol om en bedre hjælp. Jeg vil anbefale at I tager en pude til at sidde på med, der er dog mere plads imellem stolene og det hjælper helt klart. Det har været noget af en proces for mig, at der skal være disse tekniske problemer og har måtte stå fast overfor visse autoriteter om at det skal være i orden.

Se vigtige praktiske oplysninger nederst, om parkering og Bus/Metro.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 14.03.2019. Kl.19.00-21.30

Sted: Metropol i deres Auditorium på Kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg.

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay (14780) og Dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det hurtigere og nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig allerede i dag eller senest dagen før foredraget, på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Der er også mulighed for at komme uanmeldt. Er dog glad for at vide besked når du tilmelder dig og skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager, så der er nok til alle.

Foredrags lydfil (mp3) kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

Angående parkering er der parkering under Bispebuen, ti minutters gang og i de forskellige gader omkring. Det er muligt at tage bus 2A og stå af ved Kronprinsesse Sofies vej og gå ned til nr. 35 eller 4A og stå af ved Mariendalsvej og gå hen til Kronprinsesse Sofies vej 35.  Ellers klik her for at gå ind på rejseplanenOBS! Betaler du med MobilePay, er nummeret 14780 eller du kan scanne nedenstående med din Mobilepay app og vis blot din kvittering ved indgangen: