Foredrag Torsdag d. 12. September 2019 : Mesteren Sct. Germain

Det er Mesteren Sct. Germain, han er nok den Mester, som tager meget ansvar på sine skuldre lige nu på grund af verdenssituationen, da hans område er det politiske, samfundsorienterede og verdensfreden. Sct. Germain arbejder på det der skaber frihed og bedre vilkår, ligestilling, bedre sundhed og boligforhold og meget mere. Sct. Germain vil tale om det der sker lige nu og nødvendigheden af at mennesker samler sig og selv gør noget for at demonstrere imod diktatur og undertrykkelse, men også holde kærligheden og troen på at det er nødvendige tiltag i menneskets udvikling.

Dernæst vil han tale om de næste energiportalåbninger den 9.9.19, 10.10.19, 11.11.19 og den 12.12.19 og forklare hvad det medføre.

Sct. Germain vil også forklare hvorfor så mange får alvorlige sygdomme nu og årsagen bagved.

Dernæst kommer Bastro fra Devariget og fortæller om deres arbejde for menneskeheden og deres tætte samarbejde med menneskers kreative force og hvor meget de højner menneskers energi og deres åndsenergi, så de kan være de redskaber de skal være. Devariget arbejder tæt sammen med Englene, Mestrene og Det karmiske råd, således at mennesker kan udfolde sig optimalt med deres potentiale og kunnen og kreative force.

Til slut vil en fra Sidhefolket synge og ønske os et godt efterår og med Sidhefolkets kærlighed og lys til os.

Praktiske Oplysninger:

Foredrag: Torsdag, den 12.09.2019 kl.19.00-21.30

Sted: Næste gang er det i Det Færøske Hus, Vesterbrogade 17A, 1620 København V. Leder af stedet er Sissal Kampmann mobil 27210448, mail info@fohus.dk  

Vi er tilbage til en gennemrenoveret underetage med ny sal, køkken og toiletter. Der er en mini elevator på ude trappen for gangbesværede eller i kørestol.

Så vær opmærksom på at fra den 12/9, 7/11 og 12/12.19 og videre frem er det i Det Færøske Hus. på ovennævnte adresse. Det kan ses på min hjemmeside www.debbiechristensen.dk under foredrag.

Samtidig vil jeg påpege, at der nu er ens stole på stedet og derfor anbefaler jeg, at I tager en siddepude med, da stolene for nogen måske kan virke lidt hårde at sidde på.

Der vil være kaffe, te og småkager efter kanaliseringen. Pris er 175,- kr. og betalingen er muligt med mobilepay 14780, dankort og kontanter. Om det er kontanter tag gerne det lige beløb med.

Tilmelding: Du skal tilmelde dig et par dage før på grund af indkøb om du vil have kaffe/te eller småkager og senest samme dag inden kl.15 og ellers kan du blot komme da der er som regel er pladser. Sms til 21954839 eller mail debbie@debbiechristensen.dk