Foredrag Torsdag d. 7. November 2019 : Mesteren Kryon

Master Kryon

Det er mesteren Kryon, som kommer med budskaber. Kryon står blandt andet for hele beskyttelsen sammen med sit mandskab af jorden Gaia og hendes magnetiske felt. Det vil sige, at alle solstorme, magnetiske vinde og gammastråler neutralisere dette felt, så meget som det nu er muligt. Lige nu modtager vi meget kraftige magnetiske og elektriske ladede energier, som vibrerer i meget høje svingninger.

Kryon vil fortælle om dette kontra vores brug af mobile netværk og elektriske redskaber med videre. Hvad gør disse magnetiske energistrømninger og hvordan påvirker det vores hjerne og krop.
Er det en del af vores udvikling og hvilken gennemgribende indflydelse gør det på vores legeme, sundhed, klima og måden vi varetager jorden på. Hvordan kan vi som menneske samstemme så meget som muligt med den udvikling Gaia gennemgår, således vi kan stå så stærke som muligt i vores lys.

Ærkeengel Michael kommer igennem for bl.a., at fortælle om de vejrmæssige temperaturforandringer, hvad det indebærer eller gør for og ved os. Er det en del af Gaia jordens udvikling? og hvad vil der ske videre frem? Hvad kan vi hver især gøre for at arbejde med det igennem vores levevis og de valg vi træffer.

En engel under Kryon vil synge til sidst om lysets kærlighed og forening med altet.

Vigtigt!

Vi er tilbage til en nyrenoveret underetage med ny sal, køkken og toiletter. Der er en mini elevator på ude trappen for gangbesværede eller i kørestol.

Så vær opmærksom på at den 7/11 og 12/12.19 og videre frem er det i Det Færøske Hus, på nedenstående adresse.

Samtidig vil jeg påpege, at der nu er ens stole på stedet og derfor anbefaler jeg, at I tager en siddepude med, da stolene for nogen måske kan virke lidt hårde at sidde på.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 7. November 2019. Kl.19.00-21.30

Sted: Det Færøske Hus, Vesterbrogade 17A, 1620 København V

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay (14780) og Visa/Dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det hurtigere og nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig allerede i dag eller senest dagen før foredraget, på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Der er også mulighed for at komme uanmeldt. Er dog glad for at vide besked når du tilmelder dig og skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager, så der er nok til alle efter Kanaliseringen.

Foredrags lydfil (mp3) kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

OBS! Betaler du med MobilePay, kan du allerede nu sende beløbet til 14780 og herefter blot vise din kvittering ved indgangen.