Foredrag Torsdag d. 12. December 2019 : Mesteren Jesus, ligeledes kaldet Sananda

Jesus also called Sananda

Så er det Jesus, ligeledes kaldet Sananda der ønsker at formidle sit budskab; Om TROEN, HÅBET OG KÆRLIGHEDEN.
Jesus ønsker at formidle vigtigheden om troen, at vi ikke kommer væk fra den indre tro, især nu i den frigørelsesproces vi går igennem fra bundne regler og menneskeskabte opfattelser, men komme tilbage til at følge vores indre lys uanset vores religion, opfattelser om livets Grundenergi som er kærlighed.

Håbet om at alt har sin mening og årsag, men hvordan bevare vi håbet midt i alt det kaos eller ragnarok som sker omkring os. Hvordan bevarer vi roen og balancen. Hvad skal der til for ikke at lade os styre af ydre omstændigheder eller hændelser med andre levende væsner.

Kærligheden er den stærk nok i os og er den ikke så alt afgørende. Jesus vil fortælle at på denne dag den 12.12.2019 er en skillevej for os alle.Vi går nu ind i en nyepokegørende periode i møde.

Nu er det kærligheden der skal bane vejen og ikke angsten og frygten, men modet til at bevare TROEN, HÅBET og KÆRLIGHEDEN.

Den 12.12.2019 er en dag, hvor Kryon aktiverer de 144 Krystallinske gitre rundt om jorden og dagen er ligeledes en indgangsport til Guddommelig kærlighed og ekstra aktivering af Kristus-bevidstheden, som er ligesom med den kosmiske bevidsthed.

Dette skete også den 12.12.12, men denne gang er det i endnu højere grad. Jesus Sananda vil ved det fortælle kernen af Julens budskab. Både i symbolik, ved et digt og til slut vil han selv synge en sang til hyldest for retfærdigheden, tolerancen, respekten for alt levende. Respekten for Kærlighedens Nådegave.

Vigtigt!

Vi er tilbage til en nyrenoveret underetage med ny sal, køkken og toiletter. Der er en mini elevator på ude trappen for gangbesværede eller i kørestol.

Så vær opmærksom på at den 12/12/2019 og videre frem er det i Det Færøske Hus, på nedenstående adresse.

Samtidig vil jeg oplyse, at der nu er ens stole på stedet og derfor anbefaler jeg, at I tager en siddepude med, da stolene er meget hårde at sidde på, samt hvis man ikke er så høj, at man tager en pude med til benene.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 12. December 2019. Kl.19.00-21.30

Sted: Det Færøske Hus, Vesterbrogade 17A, 1620 København V

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay (14780) og Visa/Dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det hurtigere og nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig allerede i dag eller senest dagen før foredraget, på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Der er også mulighed for at købe billet i døren, jeg sætter dog meget pris på at vide besked når du tilmelder dig og skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager, så der er nok til alle efter Kanaliseringen.

Foredrags lydfil (mp3) kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk OBS! Betaler du med MobilePay, kan du allerede nu sende beløbet til 14780 og herefter blot vise din kvittering ved indgangen.